Shape

Consultanta achizitii publice

  • Home
  • Consultanta achizitii publice

Domeniul achizitiilor publice este cu siguranta unul care da multa bataie de cap. Tocmai de aceea, daca te numeri printre societatile comerciale care fac oferte in domeniul achizitiilor publice si ai nevoie de consultanta, la Veritae Solution ai gasit sprijinul de care ai nevoie. Normele legislative in vigoare permit autoritatilor contractante sa beneficieze de servicii de consultanta externa in domeniul achizitiilor publice in baza Legii 98/2016 si a Legii 99/2016.

De asemenea, si autoritatile publice pot beneficia de aceste servicii de consultanta in achizitii publice. In cadrul acestor servicii vei putea beneficia de asistenta pentru intocmirea documentatiei necesare in cadrul procesului de achizitii publice. Este foarte important ca documentatia sa fie corect elaborata si sa contina toate documentele necesare acestui proces. Prin prisma pregatirii si a experientei in tot ceea ce inseamna domeniul achizitiilor publice, profesionistii din echipa Veritae Solution sunt pregatiti pentru a oferi consultanta si asistenta in elaborarea documentelor pentru castigarea procedurilor de achizitii publice, inclusiv DUAE.

Indiferent daca participarea la procedurile de achizitie publica se face prin SEAP sau SICAP, la Veritae Solution vei beneficia de asistenta pentru a avea certitudinea ca documentatia este completa si intocmita conform cerintelor in vigoare. Pentru a facilita participarea ofertantilor la aceste proceduri de achizitie publica, la Veritae Solution acestia vor beneficia inclusiv de informatii privind eligibilitatea pentru respectivele proceduri de achizitie publica.