Shape

Despre noi

Misiunea Veritae Solution

Misiunea Veritae Solution este aceea de a contribui la dezvoltarea mediului de afaceri din Romania pe baza accesarii fondurilor europene si a implementarii unor strategii de business viabile. In acest demers oferim servicii de consultanta financiara la cele mai ridicate standarde de calitate. Pregatirea profesionala a echipei noastre si know how-ul de care dispunem ne ajuta sa depasim orice obstacol pe care antreprenorii din Romania il pot intalni in drumul lor spre succes in domeniul in care activeaza. In acest context sustinem antreprenorii sa isi transforme visele in realitate pe baza planurilor de dezvoltare elaborate impreuna cu echipa Veritae Solution.

Pentru a putea contribui la succesul clientilor nostri, trebuie mai intai sa credem in el. Doar astfel putem sa ajutam antreprenorii care ne solicita expertiza sa creasca. In acest sens cautam sa stabilim o relatie stransa de colaborare cu toti clientii si partenerii nostri pentru ca in final rezultatele obtinute sa fie cele dorite. Consideram ca valorificarea ideilor avute de antreprenori reprezinta cea mai mare satisfactie pe care le-o poate aduce un business, un proiect. Pentru obtinerea acestei satisfactii la Veritae Solution depunem toate eforturile pentru a identifica cele mai avantajoase oportunitati de finantare cu fonduri europene.

Compania Veritae Solution pune la dispozitia clientilor care aleg sa apeleze la serviciile prestate o experienta de peste 5 ani de zile in conceperea si redactarea de proiecte, dar si in domeniul consultantei de implementare a proiectului pe durata derularii acestuia. Din cele peste 100 de proiecte redactate in acest interval de timp, am avut bucuria de a atinge peste 95% rata de succes pentru proiectele depuse. Aceste cifre reprezinta cea mai buna dovada a faptului ca atunci cand alegi Veritae Solution alegi un partener de incredere pentru a accesa fondurile pentru care iti doresti sa aplici.

Pe langa rata de succes privind proiectele depuse pentru accesarea fondurilor europene, de-a lungul timpului am derulat si alte proiecte pe diferite domenii de activitate, colaborari in care toti clientii au fost extrem de multumiti de modul in care s-a derulat colaborarea, dar si de rezultatele obtinute in urma acestor colaborari.

Realizam proiecte pe toate axele din mediul urban: POIM, POCU, POAD, POC, POAT

Pentru ca stim cat este de complex un proiect sau care sunt provocarile unui antreprenor care doreste sa infiinteze o societate, la Veritae Solution ne ocupam de toate aspectele cu privire la redactarea proiectului si urmarirea derularii proiectului respectiv odata castigat. De asemenea, atunci cand vine vorba despre infiintarea unei afaceri, profesionistii de la Veritae Solution se ocupa de toti pasii necesari in acest demers: de la obtinerea documentatiei pentru inceperea afacerii respective si pana la stabilirea strategiei pentru derularea proiectului, elaborarea analizelor pentru strategiile de piata, dar si oferirea de consultanta de business. Proiectele de care ne ocupam sunt atat din mediul urban, cat si din mediul rural.

Valorile noastre

  • → Pasiune
  • → Implicare
  • → Respect reciproc
  • → Integritate
  • → Profesionalism
  • → Calitate inainte de toate
  • → Munca in echipa – clientul devine partenerul nostru
  • → Discretie privind informatiile primite de la client
  • → Confidentialitate
  • → Colaborare win-win