Shape

Consultanta Fonduri Europene Alba Iulia, Blaj, Sebes, Aiud

  • Home
  • Consultanta Fonduri Europene Alba Iulia, Blaj, Sebes, Aiud

Fondurile europene se pot dovedi extrem de utile pentru dezvoltarea unui business. Insa de multe ori accesarea fondurilor europene se dovedeste a fi o adevarata provocare pentru antreprenorii care doresc sa beneficieze de astfel de fonduri nerambursabile. Aici intervin expertiza si experienta profesionistilor care lucreaza pentru Veritae Solutions.

Eficienta maxima

Implementam strategii verificate care au adus succesul in proiectele incheiate.

Analizam proiectul si bugetul

Realizam o analiza minutioasa a proiectului si a bugetului aferent.

Planificare financiara

Gandim in detaliu planificarea cheltuielilor.

Facilitam succesul

Folosim expertiza si experienta pentru facilitarea succesului in orice proiect.

Proiectele noastre

Cateva proiecte de succes

Detinem un portofoliu cu peste 100 de proiecte depuse si aprobate cu o rata de succes de peste 95% pe diferite linii de finantare europeana

Firma noastra ofera servicii de consultanta in domeniul de business si in domeniul managementului in vedere accesarii fondurilor europene nerambursabile din categoria fondurilor structurale sau a celor guvernamentale.

Obiectivul nostru este acela de a facilita demararea unor afaceri noi pentru cei care sunt dornici sa intre in antreprenoriat, dar in acelasi timp ne adresam inclusiv ONG-urilor in eforturile depuse de acestea pentru a reusi sa contribuie la crearea unei lumi mai bune.

Pornind de la expertiza si experienta specialistilor in fonduri europene care lucreaza in cadrul firmei noastre, prin serviciile prestate reusim sa atragem fonduri care sa sustina implementarea unor investitii majore in economie si care sa contribuie la cresterea competitivitatii in domeniul IMM-urilor.

Indiferent de categoria de proiecte pentru care se doreste a se aplica, specialistii nostri in accesarea fondurilor europene ofera servicii de consultanta la cele mai ridicate standarde de profesionalism in baza pregatirii temeinice in acest domeniu, dar si pe baza experientei acumulate de-a lungul anilor prin numeroasele proiecte implementate cu succes in urma atragerii de fonduri europene nerambursabile

In acest sens identificam sursele de finantare, elaboram proiectul pentru viitoarea afacere si il depunem la organele competente implementam proiectul odata ce acesta primeste finantarea si ne asiguram de managementul proiectului, inclusiv de rambursarea sumelor cheltuite.

Oferim de asemenea servicii de audit si monitorizare pentru a ne asigura ca proiectul decurge conform planului de afaceri initial si respecta intocmai obligatiile asumate in raport cu organismele de finantare. Nu in ultimul rand elaboram rapoartele de proiect.

Indiferent de domeniul de activitate, Veritae Solutions se adreseaza tuturor acelora care vizeaza implementarea de proiecte prin fonduri europene in judetul Alba. Oferim servicii de consultanta pentru atragerea de fonduri europene pentru implementarea proiectelor in municipiile Alba Iulia, Sebes, Blaj si Aiud, in orasele Cugir, Abrud, Campeni, Baia de Aries, Zlatna, Teius si Ocna Mures, dar si in comunele din judetul Alba: Albac, Arieseni, Vintu de Jos, Almasu Mare, Avram Iancu, Garda de Sus, Berghin, Cetatea de Balta, Horea, Ighiu, Bistra, Blandiana, Galda de Jos, Mogos, Bucerdea Granoasa, Bucium, Daia Romana, Cenade, Jidvei, Livezile, Ciugud, Ciuruleasa, Ohaba, Pianu, Poiana Vadului, Ponor, Rimetea, Rosia de Secas, Rosia Montana, Calnic, Cergău, Cut, Ocolis, Posaga, Radesti, Ramet, Ceru-Bacainti, Craciunelu de Jos, Cricau, Dostat, Farau, Sohodol, Sibot, Sona, Garbova, Hoparta, Unirea, Vadu Motilor, Valea Lunga, Vidra, Intregalde, Mihalt, Miraslau, Noslac, Lupsa, Lopadea Noua, Lunca Muresului, Metes, Salciua, Spring, Sugag, Salistea, Sasciori, Sancel, Santimbru, Scarisoara si Stremt.